Usa de interior cu vitraliu, 015 A, culoare cires. Suceava

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
Participa la concursul Localbiz
Producator:   Galassia
Comerciant:   Ana 4 You
Data actualizarii:   24 Octombrie 2016
Pret produs:
Nespecificat
Detalii despre Usa de interior cu vitraliu, 015 A, culoare cires gasiti pe magazinul online www.ana4you.ro. Pretul de Nespecificat lei sau disponibilitatea ofertei la ultima actualizare facuta in data de 24 Octombrie 2016 poate fi diferit(a) pe site-ul comerciantului.

Descriere Usa de interior cu vitraliu, 015 A, culoare cires

Usa se livreaza in ambalaj protector din carton, fara feroneria montata, in pretul acesteia intrand: foaia de usa, tocul cu cheder, 3 balamale (aurii sau argintii), pervazul ornamental, broasca cu cheie si maner (aurii sau argintii).Usile de interior cu vitraliu, gama Best Imperial, sunt realizate din lemn de brad, iar la exterior sunt placate cu un strat rezistent de MDF in diverse culori, care da usilor un design exterior ce se poate integra usor in mediul dumneavoastra ambiant, putandu-se astfel asocia perfect fie cu mobilierul, fie cu parchetul din habitatul dumneavoastra. Usile de interior se gasesc in 4 modele, care imita cu usurinta diverse nuante de lemn: cires, stejar, fag, wenge. Se livreaza clientilor fara feroneria montata, ele fiind ambalate in carton pentru o mai buna protectie pana la momentul montarii sale. Preturile cuprind foaia de usa, tocul cu cheder, 3 balamale (aurii sau argintii), pervazul ornamental, broasca cu cheie si maner (aurii sau argintii). ** Geamurile din interiorul usilor sunt incluse in pret, ele putand fi schimbate in cazul in care acestea, din diverse motive, se sparg, geamul fiind compus dintr-o singura foaie de sticla, iar daca preferintele d-voastra sunt altele in materie de sticla, puteti scoate foarte usor foaia respectiva si o puteti inlocui cu o alta dorita.
Pretul si conditiile de transport ale Ana 4 You
Livrarea produselor comandate pe www.ana4you.ro
Despre magazinul online Ana 4 You
Compania Ana 4 You este importator direct si comercializeaza usi metalice pentru exterior, usi pentru interior din lemn masiv si usi placate cu MDF / HDF. In showroom-urile noastre veti putea admira cele mai noi modele de usi din import sau autohtone. Va invitam sa le admirati si sa alegeti modelul care vi se potriveste: aveti de ales din gama variata de modele, dimensiuni si culori, la preturi fara concurenta.
Va recomandam si alte oferte din categoria usilor de interior
In portalul Suceava sunt prezente 6 oferte din care va puteti face planuri pentru a cumpara usa potrivita. Click aici pentru a vedea toate produsele.

Pret: Nespecificat
Pret: Nespecificat
Pret: Nespecificat
Pret: Nespecificat
Ce magazine va recomandam pentru a achizitiona usile de interior?
Pentru achizitionarea unei usi de intrior va recomandam 2 magazine online. Gasiti mai jos detalii privind oferat magazinelor, preturile practicate, costurile de transport si timpul de livrare.
Mergi la inceputul articolului:
Usa de interior cu vitraliu, 015 A, culoare cires .
Vivre.ro
epat.ro
home-exclusive.ro
Vivre.ro
SomProduct